Nieuws

Resultaat 71 - 74 (van 74)

 • Bibliotheek start afhaalservice Bekijk details

  6 april 2020

  Nu bibliotheken langer gesloten blijven (in ieder geval tot 28 april 2020), heeft Bibliotheken Noord Fryslân besloten een afhaalservice op te zetten. De bibliotheek wil hiermee vooral haar minder digitaalvaardige leden bedienen. Omdat de gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers voorop staat is de werkwijze van de afhaalservice getoetst door het RIVM. De bibliotheek biedt naast de afhaalservice voor zowel leden als niet-leden mogelijkheden om online te lezen: e-books en luisterboeken.

  Bekijk details van Bibliotheek start afhaalservice

 • Plastificeren boeken door Westereen Handelscentrum Bekijk details

  11 februari 2020

  De Bibliotheek koopt haar boeken in bij de boekhandel, laat ze plastificeren door het Westereen Handelscentrum en brengt ze dan direct naar de verschillende bibliotheken. Zo kan het gebeuren dat boeken die ‘s avonds bij De Wereld Draait Door te zien zijn, de volgende dag al in de Bibliotheek liggen.

  Bekijk details van Plastificeren boeken door Westereen Handelscentrum

 • De meest geleende boeken van 2019 Bekijk details

  11 februari 2020

  De meest geleende boeken van 2019 zijn bekend. Benieuwd welk boek u móet lezen? En wat bibliotheekleden het meest leenden in de categoriën fictie, spanning en kinder- en jeugdboeken? We vertellen het u graag.

  Bekijk details van De meest geleende boeken van 2019

 • Foppe geeft startschot voor eerste keer ‘boeken scoren’ in Fryslân Bekijk details

  30 januari 2020

  Woensdag 5 februari 2020 geeft Foppe de Haan het startschot voor de officiële aftrap van Scoor een Boek!. Maar liefst 50 scholen in Friesland doen mee om in negen weken tijd zoveel mogelijk boeken te scoren. Een uniek leesproject waarbij de Friese Bibliotheken, scholen én voetbalclub sc Heerenveen samenwerken.

  Bekijk details van Foppe geeft startschot voor eerste keer ‘boeken scoren’ in Fryslân