Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 101)

 • Bibliotheek zoekt toezichthouder met verstand van financiën Bekijk details

  17 december 2020

  Vijf dames en heren vormen de raad van toezicht van Bibliotheken Noord Fryslân. Het zijn stuk voor stuk mensen met bestuurlijke ervaring, hart voor de bibliotheek en met elk een eigen vakgebied. Met ingang van 2021 komt er een plekje vrij in de raad van toezicht. De bibliotheek is daarom op zoek naar een nieuwe toezichthouder met verstand van financiën.

  Bekijk details van Bibliotheek zoekt toezichthouder met verstand van financiën

 • Vacature: we zoeken een toezichthouder met verstand van financiën Bekijk details

  15 december 2020

  Bibliotheken Noord Fryslân zoekt een toezichthouder met een zo breed mogelijke expertise op het gebied van financiën/economie. Naast bestuurlijke ervaring is een sterke affiniteit met en belangstelling voor de bibliotheekbranche een vereiste. Aan de functie is een vergoeding verbonden.

  Bekijk details van Vacature: we zoeken een toezichthouder met verstand van financiën

 • Bibliotheek start afhaal- en terugbrengservice Bekijk details

  14 december 2020

  Nu bibliotheken in ieder geval tot en met 19 januari 2021 gesloten blijven, heeft Bibliotheken Noord Fryslân besloten een afhaalservice op te zetten. De bibliotheek biedt naast de afhaalservice voor haar leden mogelijkheden om online te lezen: e-books en luisterboeken. Zowel de afhaalservice als het online lezen is gratis voor leden van de bibliotheek.

  Bekijk details van Bibliotheek start afhaal- en terugbrengservice

 • Minecraft-challenge in de Bibliotheek Bekijk details

  13 december 2020

  De bibliotheken van Bibliotheken Noord Fryslân staan deze kerstvakantie in het teken van de populaire game Minecraft. Kinderen en jongeren kunnen van 21 t/m 30 december meedoen aan een unieke challenge: wie maakt de coolste Minecraft-chillplek? Kinderburgemeester Marije Adema gaat samen met Paulien Schreuder, directeur van Bibliotheken Noord Fryslân en digitale toppers, jongeren uit de regio die deze challenge organiseren, de originele creaties bekijken en voorzien van feedback.

  Bekijk details van Minecraft-challenge in de Bibliotheek

 • Bibliotheken Noord Fryslân start met online Walk & Talk Bekijk details

  10 december 2020

  Wanneer u op zoek bent naar (ander) werk, dan kunt u soms wel wat hulp bij gebruiken. Bibliotheken Noord Fryslân is vorige maand gestart met het aanbieden van online Walk & Talk bijeenkomsten.

  Bekijk details van Bibliotheken Noord Fryslân start met online Walk & Talk

 • Jarige Bibliotheek Hallum brengt wens in vervulling Bekijk details

  9 december 2020

  Voor Bibliotheken Noord Fryslân, voor het onderwijs in Hallum en voor heel veel anderen ging vorig jaar een wens in vervulling toen Bibliotheek Hallum de deuren opende. En nu de jongste bibliotheek van Fryslân één jaar bestaat, laat de bibliotheek graag nog een wens in vervulling gaan. En daarom staat er een wensboom bij Bibliotheek Hallum.

  Bekijk details van Jarige Bibliotheek Hallum brengt wens in vervulling

 • Bibliotheken Noord Fryslân en de Voedselbanken werken samen voor Digi-Taalhuis Bekijk details

  1 december 2020

  Houdrie Slofstra, Aanjager Laaggeletterdheid bij Bibliotheken Noord Fryslân, zoekt de samenwerking met het bedrijfsleven en organisaties in Noord-Fryslân. Als aanjager gaat Houdrie langs bij werkgevers, uitzendbureaus, woningbouwverenigingen en dorpsinitiatieven in Noord-Fryslân.

  Bekijk details van Bibliotheken Noord Fryslân en de Voedselbanken werken samen voor Digi-Taalhuis

 • De Bibliotheek in corona tijd Bekijk details

  20 november 2020

  Hoe gaat het met de Bibliotheek in de corona-tijd? Die vraag stelden een aantal gemeenten en andere relaties. Een overzicht.

  Bekijk details van De Bibliotheek in corona tijd

 • Geef de bieb cadeau: hét cadeau voor wie alles al heeft Bekijk details

  19 november 2020

  Een leuk, origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? De bibliotheek heeft dé oplossing: een cadeauabonnement! De ontvanger leent zo 3 maanden (€12,50) of een heel jaar (€50,-) onbeperkt bij de bibliotheek. Het abonnement stopt automatisch, is geldig in alle Friese bibliotheken én wordt ook nog eens feestelijk verpakt.

  Bekijk details van Geef de bieb cadeau: hét cadeau voor wie alles al heeft

 • Alle bibliotheken twee weken gesloten Bekijk details

  5 november 2020

  We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarom zijn al onze vestigingen van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november gesloten.

  Bekijk details van Alle bibliotheken twee weken gesloten

Paginanavigatie