Alle bibliotheken zijn in ieder geval tot en met 15 maart 2021 gesloten. Er is een afhaalservice zodat u toch kunt blijven lezen.

Vacatures

Stichting Openbare Bibliotheken Noord Fryslân biedt als non-profit organisatie meerwaarde aan de samenleving door actief bij te dragen aan de zelfredzaamheid en de persoonlijke ontwikkeling van de burger en daarmee aan de maatschappij als geheel. Bibliotheken Noord Fryslân bestaat uit vijftien bibliotheekvestigingen en één uitleenpost.

Vacature Bibliotheek Terschelling

Wij zoeken het schaap met de vijf poten. Nee, hoor, dat niet, maar we zoeken wel iemand die veelzijdig is. We zoeken namelijk een enthousiaste, digitaal vaardige bibliotheekmedewerker voor 15 uur per week voor Bibliotheek Terschelling. De hele vacature kunt u hieronder downloaden. Neem voor meer informatie contact op met de leidinggevende bibliotheken: Georgine Oele, 06-14319220, g.oele@bnfrl.nl. Mail uw sollicitatie en curriculum voor 11 maart 2021 naar solliciteren@bnfrl.nl. De gesprekken zijn gepland op 17 maart.

Open solliciteren

Op dit moment zijn er verder geen vacatures, maar u kunt altijd uw curriculum vitae en motivatie naar ons toe sturen. U kunt uw gegevens mailen naar solliciteren@bnfrl.nl.

Maatschappelijke stages

Bij de Bibliotheek doen regelmatig scholieren ervaring op tijdens hun maatschappelijke stage. Wij bieden deze gelegenheid aan leerlingen van 14 jaar en ouder van het voortgezet onderwijs. Een stageplaats kan 13 tot maximaal 30 uur duren.

Ben je enthousiast en wil je een maatschappelijke stage doen bij de Bibliotheek? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar a.douma@bnfrl.nl. Je ontvang dan zo spoedig mogelijk een reactie.