Leren

 • Digi-Taalhuis

  Wilt u beter Nederlands leren spreken? Beter leren lezen en schrijven? Of leren omgaan met internet en de computer? 

  Lees meer >

 • Online cursussen

  Leer meer met de cursussen van de Bibliotheek. Met ruim 160 cursussen van Goodhabitz en Soofos op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, is er vast een cursus die bij u past.  

  Lees meer >

Digidingen-desk.nl

walkentalk

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar oud? Dan krijg je te maken met digitale zaken die je moet regelen bij verschillende organisaties. Bijvoorbeeld het aanvragen van je DigiD, het terugvragen van loonheffing van je bijbaan, en het regelen van studiefinanciering.

Veilige wachtwoorden

Met alle accounts die je moet beheren zijn veilige wachtwoorden heel belangrijk. Maar hoe maak je een veilig wachtwoord? En wat is eigenlijk een wachtzin? Je leert het allemaal! Bekijk het filmpje. 

Computercursussen

Wil je graag beter leren omgaan met de computer? Volg onze cursussen en leer bijvoorbeeld omgaan met DigiD, digitaal een fotoboek maken en meer. Samen met een groep óf individueel. 

Informatiepunt Digitale Overheid

Steeds vaker gaat het contact met de overheid digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de Bibliotheek.

Lees meer

Thuis online van Seniorweb

Thuis online is een speciaal ingerichte websitepagina van Seniorweb met allerlei tips en uitleg over hoe u contact kunt houden met uw dierbaren. Op deze pagina helpen zij u online op weg, met uitleg over videobellen, whatsapp of het gebruik van sociale media. 

Digisterker door doen!

Om uw overheids- en gezondheidszaken te regelen heeft u vaak een DigiD nodig. Met de online cursus Digisterker door doen leert u stap-voor-stap leert hoe u allerlei zaken op internet kunt regelen. 

Online trainingen

Met de gratis online trainingen van SkillsTown kan iedereen aan de slag met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Iedere Nederlander kan gratis toegang aanvragen tot de online trainingen. 


Studeren voor je rijbewijs?

Oefen je theorie-examen op theorie.nl


 • Hulp nodig?