Activiteiten

 • Alles voor volwassenen

  Volg lezingen, workshops en inspiratiesessies of krijg hulp bij het zoeken naar werk en meer. 

  Naar de agenda >

 • Alles voor de jeugd

  Kom naar de Bibliotheek en leer striptekenen, programmeren, schaken en veel meer! 

  Naar de agenda >

Juridisch Spreekuur

Heeft u een juridische vraag over bijvoorbeeld een dagvaarding, ontslag, uitkering of echtscheiding? Kom dan naar de Bibliotheek voor het gratis juridisch spreekuur.

Workshop Green Screen 8+

Wil jij de Mount Everest beklimmen, ga je het gevecht aan met een leeuw of wil je op de foto met je idool? Ga aan de slag met het groene doek en meld je aan voor de workshop green screen! 

Raamstickers en tassen

Een eigen tas of T-shirt bedrukken? Een leuke raamsticker maken met je huisnummer of een uitsnede van je gezin? Dit kan met onze vinylsnijder in de Bibliotheek.

Online cursussen

160 online cursussen voor leden van de Bibliotheek, via Soofos en Goodhabitz. Cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden.

Computer en Internet

Wilt u leren werken met uw computer, tablet of mobiel? Bij de Bibliotheek hebben we verschillende cursussen en workshops op dit gebied. 

Les op maat

Heeft u een kleine (computer) vraag, waarvoor u binnen een uurtje een antwoord kunt krijgen van onze begeleiders? Dan kunt u terecht bij een les op maat. 

Verhalenavond Friesland 26 november

Tijdens Verhalenavond worden verhalen verteld op heel diverse locaties zoals kerken, bibliotheken, musea, huiskamers, kelders, plekken waar je normaal gesproken misschien niet zo snel naar binnen gaat.

Meer weten of meedoen?

 • Hulp nodig?