Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 101)

 • Bibliotheek start met gratis abonnement voor volwassenen Bekijk details

  30 december 2021

  Bibliotheken Noord Fryslân begint het nieuwe jaar goed: met een gratis abonnement voor iedereen van 18 tot 30 jaar. Voor kinderen tot 18 jaar was de bibliotheek altijd al gratis. Maar nu kan een nog grotere groep kosteloos gebruik maken van de diensten van de bibliotheek.

  Bekijk details van Bibliotheek start met gratis abonnement voor volwassenen

 • Fototentoonstelling in Bibliotheek Franeker Bekijk details

  20 december 2021

  Fotokring De Zoeker mocht in Bibliotheek Franeker een expositie inrichten. De leden van deze fotoclub maken elke maand werk rondom een thema. In november was dat Nacht. De prachtige foto’s zijn tijdens openingsuren van de bibliotheek, nog tot en met februari te zien.

  Bekijk details van Fototentoonstelling in Bibliotheek Franeker

 • 19 december (avond) catalogus offline Bekijk details

  10 december 2021

  Zondagavond 19 december 2021 wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan onze catalogus. Dat betekent dat u tussen 17.00 's middags en middernacht geen gebruik kunt maken van de catalogus (bijvoorbeeld om boeken te zoeken of te reserveren). Ook kunt u dan geen boeken verlengen via onze website en in de Bibliotheek-app.

  Bekijk details van 19 december (avond) catalogus offline

 • Digi-Taalhuis zoekt jou! Bekijk details

  7 december 2021

  Weet jij de weg op het internet? Draai jij je muis niet om voor een beetje social media? En denk jij mensen iets te kunnen leren? Wij zoeken vrijwilligers in het Digi-Taalhuis die digitaal vaardig zijn.

  Bekijk details van Digi-Taalhuis zoekt jou!

 • Dichtwedstrijd bibliotheek Hallum Bekijk details

  19 november 2021

  Schuilt er een dichter in jou, een ware woorden- en zinnenspuwer? Goochel je graag met letters en met taal? Dan is dit je kans! Wij zoeken gedichten om de Bibliotheek in Hallum mee te verfraaien.

  Bekijk details van Dichtwedstrijd bibliotheek Hallum

 • Bibliotheek is open Bekijk details

  5 november 2021

  De bibliotheek is open en u hoeft geen corona-toegangsbewijs te laten zien als u naar de bibliotheek gaat. De 1,5 meter afstand en het mondkapje zijn vanaf vrijdag 25 februari niet meer verplicht in de Bibliotheek. Sommige mensen vinden het prettig nog wel een mondkapje te dragen en afstand te bewaren, hier hebben wij respect voor en wij vragen u dat ook te respecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek is open

 • Rabobank-adviespunt in Bibliotheek St.-Annaparochie van start Bekijk details

  26 oktober 2021

  Een bank in de bieb? Jazeker, Erik en Paulus bemannen vanaf nu het Rabobank-adviespunt in Bibliotheek St.-Annaparochie. De bank sloot daar eerder het kantoor en vroeg hun klanten mee te denken over een geschikte locatie voor een adviespunt. De Bibliotheek werd vaak genoemd en zo kwamen we met elkaar in contact.

  Bekijk details van Rabobank-adviespunt in Bibliotheek St.-Annaparochie van start

 • Huiskamerbibliotheek in Ried geopend Bekijk details

  12 oktober 2021

  Op woensdag 6 oktober is op OBS De Oanset in Ried de huiskamerbibliotheek geopend. In het bijzijn van leerlingen, ouders, leerkrachten en dorpsbewoners verrichtte wethouder Nel Haarsma de openingshandeling. Ook overhandigde zij een cheque van € 500,- voor verdere bestedingen in de huiskamerbibliotheek. "Als gemeente moedigen we zulke acties vanuit onze dorpen graag aan, dit is een prachtig voorbeeld."

  Bekijk details van Huiskamerbibliotheek in Ried geopend

 • Omgeving rondom Bibliotheek De Westereen wordt groener Bekijk details

  12 oktober 2021

  Op vrijdag 1 oktober werd met het ondertekenen van het pact van de vriendschap, door wethouder Kees Wielstra, het startsein gegeven voor het aanpakken en vergroenen van het dorpsplein in De Westereen.

  Bekijk details van Omgeving rondom Bibliotheek De Westereen wordt groener

 • CoronaCheck app Bekijk details

  1 oktober 2021

  Een coronabewijs is een coronatoegangsbewijs voor horeca, evenement of andere activiteit. Of een coronabewijs om mee te reizen binnen Europa. Het bewijs laat zien dat u een negatieve testuitslag heeft óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat u bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kunt u uw bewijs laten zien.

  Bekijk details van CoronaCheck app

Paginanavigatie