Leren

 • Digi-Taalhuis

  Wilt u beter Nederlands leren spreken? Beter leren lezen en schrijven? Of leren omgaan met internet en de computer? 

  Lees meer >

 • Online cursussen

  Leer meer met de cursussen van de Bibliotheek. Met ruim 160 cursussen van Goodhabitz en Soofos op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, is er vast een cursus die bij u past.  

  Lees meer >

Thuis online van Seniorweb

Thuis online is een speciaal ingerichte websitepagina van Seniorweb met allerlei tips en uitleg over hoe u contact kunt houden met uw dierbaren. Op deze pagina helpen zij u online op weg, met uitleg over videobellen, whatsapp of het gebruik van sociale media. 

Digisterker door doen!

Om uw overheids- en gezondheidszaken te regelen heeft u vaak een DigiD nodig. Met de online cursus Digisterker door doen leert u stap-voor-stap leert hoe u allerlei zaken op internet kunt regelen. 

Online trainingen

Met de gratis online trainingen van SkillsTown kan iedereen aan de slag met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Iedere Nederlander kan gratis toegang aanvragen tot de online trainingen. 

Informatiepunt Digitale Overheid

Steeds vaker gaat het contact met de overheid digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de Bibliotheek.

Lees meer

Walk&Talk

walkentalk

Bent u op zoek naar werk? Twijfelt u of u een ander beroep wilt uitoefenen? Of wilt u inspiratie voor uw loopbaan? Kom naar Walk & Talk en luister naar een gastspreker die u een stap verder helpt.

MAAKplaats

Maak om te leren en leer om te maken: dat brengen we de jeugd bij die de workshops van de MAAKplaats volgen. Van programmeren en robots bouwen tot 3D-printen en nieuwsberichten schrijven.

Computercursussen

Wilt u graag beter leren omgaan met de computer? Volg onze cursussen en leer bijvoorbeeld omgaan met DigiD, digitaal een fotoboek maken en meer. Samen met een groep óf individueel. 


Studeren voor je rijbewijs?

Oefen je theorie-examen op theorie.nl


 • Hulp nodig?