Leren

 • Digi-Taalhuis

  Wilt u beter Nederlands leren spreken? Beter leren lezen en schrijven? Of leren omgaan met internet en de computer? 

  Lees meer >

 • Online cursussen

  Leer meer met de cursussen van de Bibliotheek. Met ruim 160 cursussen van Goodhabitz en Soofos op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, is er vast een cursus die bij u past.  

  Lees meer >

Leessimpel app

walkentalk

Met de LeesSimpel app kun je elke brief met niet-begrijpbare woorden laten versimpelen. 

Kijk op de website voor de app en hoe het werkt. Heel handig.

Ga naar LeesSimpel de website

Een les op maat

Heb je een speciale vraag of vind je het prettiger om die vraag één-op-één te bespreken? Vraag dan een les op maat aan. Het is gratis.

 

Vraag een les op maat aan

Computercursussen

Wil je graag beter leren omgaan met de computer? Volg onze cursussen en leer bijvoorbeeld omgaan met DigiD, digitaal een fotoboek maken en meer. Samen met een groep óf individueel. 

Naar de agenda

Informatiepunt Digitale Overheid

Steeds vaker gaat het contact met de overheid digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de Bibliotheek.

Lees meer

Thuis online van Seniorweb

Thuis online is een speciaal ingerichte websitepagina van Seniorweb met allerlei tips en uitleg over hoe u contact kunt houden met uw dierbaren. Op deze pagina helpen zij u online op weg, met uitleg over videobellen, whatsapp of het gebruik van sociale media. 

Naar de websitepagina Thuis Online

Digisterker door doen!

Om uw overheids- en gezondheidszaken te regelen heeft u vaak een DigiD nodig. Met de online cursus Digisterker door doen leert u stap-voor-stap leert hoe u allerlei zaken op internet kunt regelen. 

Naar het oefenprogramma van Digisterker

Online trainingen

Met de gratis online trainingen van SkillsTown kan iedereen aan de slag met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Iedere Nederlander kan gratis toegang aanvragen tot de online trainingen. 

Ontdek het aanbod van SkillsTown


Studeren voor je rijbewijs?

Oefen je theorie-examen op theorie.nl


 • Hulp nodig?