Online trainingen SkillsTown

Wilt u snel en makkelijk iets bijleren rond werk?

Bekijk dan deze gratis trainingen van SkillsTown. Ontdek wat voor werk bij u past, hoe u gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe u omgaat met problemen en stress. Er zijn webinars, podcasts, e-learnings en ultrakorte 'essentials' om snel iets nieuws te leren. Vraag toegang en ga aan de slag!

Of vraag toegang via telefoon 06 11 95 00 21

Wat past bij u?

Op zoek naar (ander) werk? Wilt u weten wat bij u past, zoekt u een baan en wilt u  u goed presenteren. Er zijn verschillende trainingen zoals, creëer uw eigen droombaan, een elevator pitch maken en de dresscode voor mannen.

 

Toegang aanvragen

Sterker in uw werk

Heeft u moeite met bepaalde onderdelen in uw werk? Wilt u u voorbereiden op nieuw werk? Bekijk dan eens de trainingen als Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

 

Toegang aanvragen

Gezond en goed (thuis)werken

Bent u veel thuis aan het beeldscherm gekluisterd? Dan is het extra belangrijk om daar goed mee om te gaan. Denk aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk. 

 

Toegang aanvragen

Wetgeving en omgaan met problemen

Soms is het lastig om ontspannen te werken. Er kunnen verschillende redenen zijn, denk bijvoorbeeld aan een conflict, pesten of stress. Met deze trainingen kun u hier zelf iets aan doen.

Of misschien krijgt u te maken met ontslag. Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving. Die vindt u hier ook.

Toegang aanvragen

  • Hulp nodig?

    Neem contact op met onze klantenservice 088 - 16 56 132.