Walk & Talk

Walk & Talk is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden. Een moment in de week waarop we ervaringen met elkaar delen en waardevolle contacten leggen. Maar ook de mogelijkheid om te leren! Van elkaar, onze consulenten en ervaren gastsprekers.

Op dit moment zijn er geen fysieke bijeenkomsten. Wel zijn we online te vinden met de Walk & Talk online. Kijk op ons Youtube kanaal voor alle bijeenkomsten en vlogs.


Walk & Talk online 14 april 19.30 uur - De sollicitatiebrief, waar screenen grote bedrijven op?

Bert Witteveen, werkzaam voor het bedrijf Probo Dokkum, vertelt tijdens deze online Walk & Talk waar hij op let bij het screenen van sollicitatiebrieven en gesprekken. Hij geeft tips waar u op kunt letten tijdens het gesprek en in uw brief.

Schrijf u snel in voor 14 april

walk en talk online 14 april

Samen solliciteren met Walk & Talk

Samen solliciteren met Walk & Talk is hét sociale, praktische, leerzame en vooral leuke trainingsprogramma voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk! Het programma bestaat uit onderdelen die u kunt volgen wanneer het u uitkomt.

Meer weten of aanmelden? Ga dan naar de website van de Levende Sollicitatiegids. Hier vindt u meer informatie over het programma.