Op blind date met een boek!

Gepubliceerd op: 11 februari 2022 08:21

Durf jij het aan? Op blind date te gaan met een boek? In bibliotheken Buitenpost, De Westereen, Dokkum, Hallum, Harlingen, Kollum, St.- Annaparochie, Surhuisterveen en Vlieland vind je deze dagen ingepakte boeken met daarop alleen een openingszin, oftewel de beginzin van het boek. Je weet dus niet wat je mee naar huis neemt, spannend! Kom tot en met 14 februari een blind date scoren en wie weet ontstaat er echte liefde...

Net zoals bij een echte blind date hebben de boeken natuurlijk een echte openingszin. Daarmee proberen ze indruk op je te maken en leer je ze al een klein beetje kennen. Dit is alles wat je te weten komt van het boek, schrijver en genre blijven onbekend. Spreekt één van de boeken je aan? Dan mag deze mee naar huis en daar uitgepakt worden.

Maar let op: net als bij een echte blind date, kan het boek op het eerste gezicht tegenvallen! Dan leg je het echter niet meteen weer weg! Je geeft het boek een kans. Je gaat er dus tenminste een kwartier in lezen en kijkt of het verhaal je toch weet te boeien. Hopelijk bevalt het boek je en lees je het uit. Misschien valt het tegen; dan mag je het weer inleveren en een nieuwe uitzoeken. Wie weet ontstaat er wel ‘echte liefde’ en heb je iets heel moois ontdekt!

Deze valentijnsactie loopt nog tot en met 14 februari, kom dus gauw naar één van bovenstaande bibliotheken. Veel plezier met je date!