Op dit moment is er een storing in onze Wise-app. Kijk op onze klantenservice pagina wat u kunt doen. 

Gratis webinar Media Ukkie Dagen

Gepubliceerd op: 8 april 2021 15:16

Op 31 maart 2021 organiseerde de Bibliotheek – in het kader van de Media Ukkie Dagen – de landelijke webinar ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Het webinar was voor ouders en verzorgers van kinderen van 0 – 6 jaar en was gratis te volgen.

Tijdens dit webinar gaf Denise Bontje van MediaSmarties praktische tips en beantwoordde vragen van ouders. Hoe ga je om met schermtijd nu we veel thuis zijn? Is het verstandig tijdens het avondeten tv te kijken? Is YouTube kids veilig?

Denise vertelde hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten.

Heb je het gemist en wil je het webinar terugkijken? Dat kan via deze link. Heb je het webinar gevolgd, dan is het ook mogelijk de presentatie terug te zien.

Via de chat was er de mogelijkheid om vragen te stellen. Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen hier terug: Q&A – webinar mediaopvoeding voor ouders – ik zie ik zie wat jij niet ziet.