Gratis proefabonnement voor ouders die hun kind (gratis) lid maken van de biblbiotheek

Gepubliceerd op: 17 september 2020 16:56

De bibliotheek is al zo lang wij ons kunnen herinneren gratis voor kinderen tot de dag dat ze 18 worden. Maar wist u dat bij Bibliotheken Noord Fryslân ook ouders de bibliotheek gratis mogen uitproberen? Wie zijn of haar kind gratis lid maakt van de bibliotheek, profiteert zelf ook drie maanden lang van een gratis abonnement. Zonder kleine lettertjes, want het abonnement stopt automatisch.

Er is sinds de invoering van dit mooie voordeeltje voor ouders, begin dit jaar, al veel gebruik gemaakt van het gratis proefabonnement. Steeds meer ouders combineren het wekelijkse boeken uitzoeken met hun kinderen nu met tussen de boeken sneupen voor zichzelf. Of ze lezen een krant of tijdschrift in het leescafé terwijl de kinderen op zoek gaan naar de mooiste boeken. 

Gratis proefabonnement voor ouders, zo werkt het

Ook de bieb drie maanden gratis proberen? Kom naar de bibliotheek met uw zoon of dochter en maak hem of haar gratis lid van de bibliotheek. Vraag de medewerker naar het gratis proefabonnement, dan wordt er ook voor u een bibliotheekpas klaargemaakt. Daarmee kunt u direct boeken, films en tijdschriften lenen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen voor de inschrijving.