Geef de bieb cadeau: hét cadeau voor wie alles al heeft

Gepubliceerd op: 19 november 2020 13:32

Een leuk, origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? De bibliotheek heeft dé oplossing: een cadeauabonnement! De ontvanger leent zo 3 maanden (€12,50) of een heel jaar (€50,-) onbeperkt bij de bibliotheek. Het abonnement stopt automatisch, is geldig in alle Friese bibliotheken én wordt ook nog eens feestelijk verpakt.

Zo werkt het cadeauabonnement van de Bibliotheek

Kom naar één van de vestigingen van Bibliotheken Noord Fryslân en vraag bij de balie naar het cadeauabonnement. Maak een keuze voor het 3-maanden-abonnement (€12,50) of het jaarabonnement (€50,-). De bibliotheekmedewerker vult zoveel mogelijk gegevens in van de ontvanger, maar weet u niet alles? Geen enkel probleem. Bij het eerste bibliotheekbezoek moet de ontvanger van uw cadeau zich nog identificeren. De medewerker vult dan –indien nodig- de informatie verder aan.

Met het abonnement kan de ontvanger lenen en terugbrengen in alle Friese Bibliotheken. Dus u kunt een cadeauabonnement kopen in De Westereen en cadeau doen aan uw tante in Gorredijk of een cadeau kopen in Harlingen en er iemand uit Buitenpost blij mee maken.

Kiest u voor het abonnement van € 50,- dan heeft de ontvanger ook onbeperkt toegang tot e-books. Daarnaast bestaat het assortiment van de bibliotheek uit boeken, films en tijdschriften, maar een abonnement geeft ook korting op activiteiten en computercursussen én op leuke uitjes.

Het abonnement stopt automatisch, dus de ontvanger heeft er geen omkijken meer naar.