Op dit moment is er een storing in onze Wise-app. Kijk op onze klantenservice pagina wat u kunt doen. 

Fotoclub Kimswerd krijgt permanente tentoonstelling in Bibliotheek Harlingen

Gepubliceerd op: 29 september 2022 10:44

Bibliotheek Harlingen wordt nóg mooier. Fotoclub Kimswerd krijgt namelijk een permanente tentoonstelling in de bibliotheek. De leden van de fotoclub maken werk passend bij de bibliotheek, activiteiten, thema’s of zoals nu het geval is: het jaargetijde. De eerste expositie gaat namelijk over de herfst. Zaterdag 8 oktober, 14.00 uur is de opening, daarna is het werk onder openingstijden van de bibliotheek te bezichtigen.

Fotoclub Kimswerd is een groep enthousiaste amateurfotografen en bestaat al ruim vijftien jaar. De fotografen komen maandelijks bij elkaar om van elkaar te leren en hun werk naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor nodigt de club ook zo nu en dan een professional uit.

Tijdens de expositie in Bibliotheek Harlingen is goed te zien hoe elke fotograaf een thema anders interpreteert. Het thema van de tentoonstelling die zaterdag 8 oktober geopend wordt, is herfst. Na deze expositie volgt er nieuw werk. De thema’s stemmen bibliotheek en fotoclub met elkaar af, zodat de foto’s altijd mooi passen bij bijvoorbeeld activiteiten in de bibliotheek.