Op dit moment is er een storing in onze Wise-app. Kijk op onze klantenservice pagina wat u kunt doen. 

Bibliotheken Noord Fryslân voorziet in een behoefte met de Walk & Talk online

Gepubliceerd op: 12 februari 2021 11:17

Vorig jaar oktober startte Bibliotheken Noord Fryslân met de eerste editie van de Walk & Talk online.

Door de corona en de lockdown konden de fysieke bijeenkomsten niet plaats vinden. Echter de behoefte om te leren en te netwerken was er nog steeds. Daarom werd besloten om de Walk & Talk voort te zetten, maar nu online. De eerste keer was afwachten hoeveel mensen mee deden en hoe de online sessies zich ontwikkelen. Nu we op 17 februari voor de vijfde keer een Walk & Talk online organiseren, kunnen we zeggen dat een groeiende groep mensen de weg online hebben gevonden.

Verwachting is dat de online Walk & Talk na de corona, en wanneer het veilig genoeg weer is om bijeenkomsten te organiseren, naast de fysieke Walk & Talk zal blijven bestaan.

Nieuwe Walk & Talk online - 17 februari 19.30 uur - De regionale arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Er zijn branches die groeien, maar in deze tijden ook veelal krimpen, banen die verdwijnen en banen die juist nu ontstaan. Lammert Dalstra van Pastiel neemt u mee tijdens deze Walk & Talk in de wereld van de regionale arbeidsmarkt. Een inzicht in sectoren die kansen bieden.

Daarnaast wil Dalstra in gesprek over wat als u uit een sector komt waar de kansen verminderen of waar u door omstandigheden het werk niet meer kunt doen. Hoe kunt u dan nog uw talenten inzetten op een totaal nieuwe ‘kans’ sector? En hoe weet u of deze bij u past? Deze en nog veel meer vragen komen tijdens de  Walk & Talk online van 17 februari langs. 

Meedoen? klik hier om u aan te melden