Op dit moment is er een storing in onze Wise-app. Kijk op onze klantenservice pagina wat u kunt doen. 

Exposeren in de bibliotheek

In onze bibliotheken zijn regelmatig exposities. Van schilderijen tot oude ansichten en van voorwerpen tot foto's. Uw werk, verzameling of collectie tentoonstellen in de bibliotheek? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Geef daar een korte uitleg over de expositie en stuur afbeeldingen van uw werk mee. Na ontvangst van het formulier neemt de betreffende vestiging contact met u op, houd rekening met een wachttijd.

Ja, ik wil exposeren in de bibliotheek en heb de voorwaarden gelezen.

Voorwaarden

Exposeren bij Bibliotheken Noord Fryslân is niet gebonden aan leeftijd en/of discipline. Wel stellen we een aantal andere voorwaarden:

  • De expositie moet een meerwaarde geven aan een door ons geaccordeerde doelstelling en/of aansluiten bij een thema van de bibliotheek.
  • De expositie moet bijdragen aan de culturele en informatieve doelstellingen van de bibliotheek
  • De expositie duurt minimaal één tot maximaal drie maanden, in overleg met de bibliotheek en afhankelijk van de planning.
  • Prijsinformatie over de te tonen voorwerpen is niet toegestaan en medewerkers van bibliotheek kunnen niet worden ingeschakeld voor de verkoop. U kunt wel een visitekaartje bij het werk zetten zodat geinteresseerden contact met u kunnen opnemen.
  • U kunt de expositie inrichten tijdens de openingstijden van de betreffende vestiging. Voor het plaatsen van de expositie moet u de aanwijzingen van de medewerkers van de bibliotheek opvolgen.
  • De openingstijden van de expositie zijn gelijk aan de openingstijden van de betreffende vestiging.De aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst, maar hier kan van worden afgeweken.
  • Exposeren in de bibliotheek is geheel voor eigen risico van de exposant. Het personeel van de bibliotheek kan geen (permanent) toezicht houden op het tentoongestelde en is dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor diefstal of vernieling.