Word (digitaal) vaardiger met de bibliotheek

terug naar leren

Leer omgaan met een computer, tablet of mobiele telefoon. Doe een online cursus of leer beter lezen en schrijven. De bibliotheek kan je helpen bij elke (digitale) vraag.


Activiteiten, cursussen en workshops

Veillig internetbankieren

Leer veilig internetbankieren tijdens een workshop in de Bibliotheek.

Tijdens een workshop leer je hoe je veilig je bankzaken online kunt doen. In maart en in april zijn in verschillende bibliotheken workshops. Wil je meer weten? Bel onze klantenservice op 088 - 16 56 123 of klik op de knop hieronder voor meer informatie. 

Klik hier voor meer informatie over internetbankieren

Computercursussen en workshops

Leer computeren en meer...

Leer meer over social media, ontdek de mogelijkheden van whatsapp, doe een cursus Apple voor beginners of maak je pc op orde. Een kleine greep uit al onze computercursussen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de cursussen. 

Bekijk ons aanbodBeter Nederlands leren lezen en schrijven

Digi-Taalhuis

Het Digi-Taalhuis is een plek in de Bibliotheek waar iedereen welkom is die beter Nederlands wil leren lezen, schrijven en spreken. Het is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Kom eens langs.

Bekijk wanneer een Digi-Taalhuis bij u in de buurt is

Vraag over de tablet, mobiel of computer?

Digitaal Spreekuur

Het Digitaal spreekuur is voor iedereen die een kleine vraag heeft over zijn of haar eigen mobiel, tablet of laptop. Zo kun je vragen stellen over de online diensten van de bibliotheek, zoals het downloaden van een e-book, het afspelen van een luisterboek of het gebruiken van de bibliotheek WiseApp. Het is gratis!

Klik op de knop om te zien wanneer een digitaal spreekuur is  • Vragen?

    Bel onze klantenservice op 088 - 16 56 123.