Mondkapje verplicht in de bibliotheek // Corona Toegangsbewijs niet nodig voor bibliotheek // Houd anderhalve meter afstand // Tot 17.00 uur geopend

Lees meer over de corona-maatregelen in de bibliotheek >>>

Dichtwedstrijd bibliotheek Hallum

Gepubliceerd op: 19 november 2021 12:09

Schuilt er een dichter in jou, een ware woorden- en zinnenspuwer? Goochel je graag met letters en met taal? Dan is dit je kans! Wij zoeken gedichten om de Bibliotheek in Hallum mee te verfraaien.

De bibliotheek in Hallum is uitgebreid met een grotere collectie en een prachtige huiskamer om heerlijk te lezen. Dat is goed nieuws voor de inwoners van Hallum en omgeving! Om de bibliotheek nog mooier te maken, willen we graag een paar gedichten een prominente plek geven in de bieb. En wat is er nu mooier dan zelfgeschreven gedichten te gebruiken van mensen en kinderen voor wie de bibliotheek bedoeld is?

En nee, je hoeft geen professioneel dichter te zijn. Het is tenslotte de tijd van het jaar dat veel mensen weer aan het dichten slaan en hun meest creatieve rijmsels verwerken in een Sinterklaas gedicht. Dus misschien ben je al goed op dreef en weer helemaal in de dichtmodus. Dat komt mooi uit!

Wil je meedoen? Dat kan! Download en print dan het wedstrijdformulier of haal deze in de bieb van Hallum. Er staat precies op vermeld wat je moet doen. Je hoeft niet per se lid te zijn van de bieb en we vragen jong en oud hun eigengeschreven gedichten in te leveren.

Dus pak die pen, dicht maar raak en lever je gedicht vóór 5 december in bij de bieb in Hallum. Wie weet hangt jouw gedicht straks in de bibliotheek voor iedereen om te lezen!