Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Sylvia Witteman
-
Miljuschka Witzenhausen
-
Sofia Chanou | Jorrit van Daalen Buissant des Amorie
-
David Frenkiel | Luise Vindahl
-
Jamie Oliver
Boekentips van onze redactie
Rukmini Iyer De snelle bakplaat
Gedrukt boek
Pascale Naessens Nog eenvoudiger 2
Gedrukt boek
Laura Santtini Puur pasta
Gedrukt boek
Boek van de maand
Roselle de Jong Zilveren lepel voor kinderen
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Films
E-books
Een kleine geschiedenis van pasta
Luca Cesari
-
Sandra Bekkari
-
Lola van Ruler
-
Ramon Brugman
-
Julius Jaspers
-
Tom Vitale
-
Kyra de Vreeze
-
Mounir Toub
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt