Voorleeslunch voor ouderen

Gepubliceerd op: 17 september 2020 12:46

Op 2 oktober, Nationale ouderendag, bent u van harte welkom bij de Voorleeslunch in De Waadwente in Dokkum.

Na een korte inleiding door Anne Goaitske Breteler (bekend van het boek De Traanjagers) en een vertegenwoordiger van de gemeente Noardeast-Fryslân kijken we samen op groot scherm naar Kees van Kooten die zijn Nationale Voorleeslunchverhaal voorleest bij omroep MAX op NPO 1. Daarna praten we samen na. Onder het genot van soep en broodjes natuurlijk. De Voorleeslunch wordt gehouden in de Waadwente aan de Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum. Van 12.00 tot 13.30 uur.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich t/m 1 oktober aanmelden via onze website, tel. 088-1656123 of aan de balie in onze bibliotheken. We hopen op een gezellige lunch. U komt toch ook?

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door Bibliotheken Noord Fryslân in samenwerking met Sûnenz en de Waadwente.

Thuis meebeleven

Kunt u niet naar de Waadwente komen, dan kunt u het verhaal ook thuis meebeleven. Dankzij Omroep MAX wordt het Voorleeslunchverhaal op Nationale Ouderendag uitgezonden rond lunchtijd op NPO1, meteen na het NOS Journaal van 12 uur. Zo kunt u zich, ook als u aan huis gebonden bent of in een zorginstelling verblijft, laten voorlezen door Kees van Kooten. We wensen u alvast veel luisterplezier!