Acties ThuisBieb en LuisterBieb verlengd

Gepubliceerd op: 23 april 2020 18:14

de online bibliotheek

Nu de corona-maatregelen verlengd zijn, kunnen de bibliotheken nog niet open. Daarom blijft de ThuisBieb langer open en is de actie van de LuisterBieb verlengd. Voor jong tot oud, wel of geen lid van de Bibliotheek.

ThuisBieb langer open

In de ThuisBieb vindt u 100 e-books voor jong en oud. Er is van alles wat: spanning, chicklit, sport en romantiek. En iedereen kan ze lezen, van jong tot oud, wel of geen lid van de Bibliotheek. Met voor volwassenen bijvoorbeeld Mindgym workouts van Wouter de Jong en Hotel van sneeuw van Noortje Brink. Voor jongeren zijn er boeken voor alle leeftijden; van 6 tot 18 jaar.

LuisterBieb-actie ook verlengd

Welk verhaal wilt u beluisteren? De LuisterBieb heeft meer dan 4.200 luisterboeken, van romans tot hoorcolleges. Daar zitten altijd al gratis luisterboeken bij, maar nu zijn er 100 extra toegevoegd. Gratis en voor iedereen. Met voor volwassenen onder andere Herman Finkers en Nicci French, voor jongeren en jeugd Carry Slee en Geronimo Stilton en nog veel meer. Ook is er 'lezen voor de lijst' voor verschillende leeftijden en niveaus. Veel luisterplezier gewenst!