Voorleesbezoeken zijn begonnen!

Gepubliceerd op: 29 januari 2018 12:51

Het is weer zo ver, heel Nederland staat weer in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Peuters en kleuters genieten volop van het prachtige prentenboek Ssst! De tijger slaapt.

Vorige week kwamen de kinderen van Thuishuis It Boefke uit De Westereen, samen met hun leidsters, naar de bibliotheek van De Westereen. Ze genoten volop van het prachtig voorgelezen verhaal van de slapende tijger en zijn vriendjes. Ook zongen en dansten de kinderen samen, deden ze raadspelletjes, zochten ze de tijger en versierden een taart voor tijgers verjaardag. Het bezoek was een groot succes. 

Voorlezen is leuk

Tijdens de voorleesdagen merken kinderen en hun ouders hoe leuk het is om voor te lezen en om voorgelezen te worden. Naast dat het gezellig is, zo samen in een boekje duiken, is het ook nog eens heel goed voor de taalontwikkeling en fantasie van kinderen. Iedereen die op zoek is naar een leuk boek, is van harte welkom in de bibliotheek. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken van boeken die geschikt zijn voor uw kind. De Bibliotheek is voor kinderen tot 18 jaar hele maal gratis en we zijn ook nog eens boetevrij. We heten u van harte welkom.