Volop belangstelling voor zomeractiviteiten

Gepubliceerd op: 16 juli 2020 15:40

De eerste twee weken van de zomeractiviteiten in de bibliotheken zitten er bijna op! Er werden al bibberbeestjes gemaakt, tassen ontworpen, hele gekke foto's met de greenscreen gemaakt en nog veel meer. RTV NOF kwam langs en maakte een mooie reportage en de burgemeester van Achtkarspelen komt woensdag 22 juli naar de activiteit in Bibliotheek Surhuisterveen.

De bibliotheken van Bibliotheken Noord Fryslân staan deze zomer in het teken van gratis activiteiten voor kinderen en jongeren. Van 8 juli t/m 14 augustus vinden er in Hallum, Dokkum, De Westereen, Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen iedere woensdag- en vrijdagochtend workshops plaats die worden gegeven door jongeren uit de regio. Per activiteit is er in verband met de Corona helaas maar plek voor vijf kinderen vanaf 8 jaar. De eerste activiteiten zijn inmiddels volgeboekt, maar aanmelden voor de rest kan nog steeds. 

Oebele Brouwer, burgemeester van Achtkarspelen helpt woensdag 22 juli bij het Bibberbeestjes maken in Bibliotheek Surhuisterveen. Een bibberbeestje heeft een motortje en een batterijtje en kan bewegen. Kom je er ook één maken en laat jij je helpen door de burgemeester? Meld je dan snel aan!