VakantieBieb jeugd geopend!

Gepubliceerd op: 1 juni 2017 11:13

meisje met tablet leest uit vakantiebieb

Het is 1 juni. De VakantieBieb voor jeugd is weer open! Met meer dan 30 e-books voor iedereen van 6 t/m 18 jaar. Zo kun je lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en als je lekker doorleest, kun je het na de vakantie nog beter. Op 1 juli opent de VakantieBieb ook voor volwassenen. En iedereen kan doorlezen tot eind augustus.

Mooie e-books voor iedereen van 6 tot 18 jaar

De VakantieBieb omvat ook deze zomer een mooie lijst met avontuurlijke, spannende, detective, fantasierijke en humoristische e-books voor diverse leeftijdsklassen zoals De Grijze Jager van John Flanagan, Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon, Klem! van Mirjam Oldenhave en Verdacht van Carry Slee.

Lezen zonder internet en met aangepast lettertype

De VakantieBieb is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie. En ben je dyslectisch, dan kun je een deel van de e-books in een aangepast lettertype lezen (ePub-versie).