Vacature: Leidinggevende bibliotheken (fulltime)

Gepubliceerd op: 12 januari 2018 10:35

BNF heeft een vacature voor wie van bibliotheken en het sociaal domein houdt. De vacature ontstaat doordat directeur Jouke Bethlehem per 1 juli uit dienst treedt. De huidige leidinggevende vestigingen, Paulien Schreuder, volgt hem op. Dit jaar wordt een nieuw meerjaren beleids- en financieringsplan ontwikkeld. Een mooiere kans om ingewerkt te raken en een betrokken managementteam te vormen is er niet.

Bibliotheken Noord Fryslân (BNF) stuurt op klant- en medewerkerstevredenheid. Op beiden scoren we in de top van de Nederlandse bibliotheekwereld. BNF heeft uitstekende leenvoorwaarden, recent ingerichte vestigingen, werkt met BoekStart, BoekStart in de kinderopvang en de Bibliotheek op school, heeft goede openingstijden, organiseert elk jaar honderden activiteiten voor jong en oud en heeft in vrijwel iedere gemeente een Digi-Taalhuis. BNF heeft een breed draagvlak bij de opdrachtgevende gemeenten.

Functie

De functie van leidinggevende bibliotheken is een dynamische fulltime functie in een organisatie die zich continu aanpast aan de snel veranderende omgeving. De organisatiestructuur is plat en smal met zelfstandig werkende vakmensen die worden gefaciliteerd door een compact managementteam. Dat team bestaat uit de directeur/bestuurder, de leidinggevende Educatie en deze openstaande vacature. Dit team wordt fulltime ondersteund door een managementassistent. De focus binnen deze functie ligt op opdrachtgevers, inwoners, communicatie, netwerken en integraal beleid. En vooral op het faciliteren van de 50 medewerkers. Bezoek deze website voor een oriëntatie op onze organisatie. Onderstaand vindt u een compacte functiebeschrijving en de volledige vacature.

Meer weten of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met Paulien Schreuder, leidinggevende bibliotheken, 06-10006525. Stuur uiterlijk vrijdag 26 januari 2018 uw sollicitatie, uitsluitend per e-mail, naar s.miedema@bnfrl.nl, o.v.v. vacature leidinggevende bibliotheken.