Praat mee over Gezond en Vitaal

Gepubliceerd op: 21 september 2018 12:52

Gezond en vitaal! Wat is uw verhaal?

Voor iedereen is het antwoord op deze vraag anders. Want vitaliteit en wat iemand doet om gezond te leven is nu eenmaal van persoon tot persoon verschillend. Hoe blijft u fit? En doet u dit alleen of met anderen samen? Welke bijzondere initiatieven op het gebied van vitaliteit en gezondheid kent u bij u in de buurt? Wat doet u om langer thuis te kunnen wonen? Of anderen langer thuis te laten wonen?

We zijn benieuwd welke mogelijkheden, gedachten en verhalen u heeft over vitaliteit en gezondheid. Hoe u dit voor uzelf, uw gezin en/of omgeving regelt. Of u op dit terrein wensen heeft en nieuwe mogelijkheden voor uzelf en/of voor uw omgeving ziet. Door verhalen uit te wisselen, hopen we dat u anderen inspireert en zelf ook geïnspireerd raakt. Op onze beurt, horen we graag wat er bij u leeft om zo ook ons steentje bij te dragen. 

We organiseren een avond om in gesprek te gaan. Deze avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema. We hopen op een gemêleerd publiek. Wij kijken uit naar uw komst. Bent u erbij?!

Praktische Informatie

Datum : Donderdag 18 oktober
Tijd : 19.00 - 21.00 uur
Locatie : Bibliotheek Dokkum, Brokmui 62, 9101 EZ Dokkum

Aanmelden: U kunt zich tot 14 oktober aanmelden via www.defriesland.nl/gezondenvitaal.

Deze avond is in samenwerking met Zorgbelang Fryslân, Zorg Verandert en De Friesland Zorgverzekeraar.