Poppentheater voor peuters en kleuters

Gepubliceerd op: 4 januari 2018 17:05

Van 27 januari t/m 3 februari komt de poppentheatervoorstelling 'Tijger ligt ENORM in de weg!' naar vijf bibliotheken. Peuters, kleuters (en hun ouders natuurlijk) zijn van harte welkom om dit poppentheater mee te beleven.

De voorstelling

Ssst! De tijger slaapt. En dat op zijn verjaardag. Tijger ligt daarbij zo ENORM in de weg, dat zijn dierenvriendjes er niet langs kunnen. Gelukkig hebben ze goede ideeën! Zo gebruiken ze een grote ballon, een springveer en een vliegend tapijt om over de tijger heen te komen. Weten hoe het verhaal gaat? Kom dan naar dit prachtige poppentheater over slapen, vriendjes, verrassingen en jarig zijn. Het poppentheater met muziek van Inkipinki is geschikt voor kinderen van twee tot zes jaar en duurt ongeveer een half uur. De toegang is gratis en vol = vol!

Te zien op

Zaterdag 27 januari om 14.00 uur in bibliotheek Franeker
Zondag 28 januari om 15.00 uur in bibliotheek Dokkum
Dinsdag 30 januari om 16.00 uur in bibliotheek Sint Annaparochie
Donderdag 1 februari om 15.00 uur in bibliotheek De Westereen
Zaterdag 3 februari om 14.00 uur in bibliotheek Nes (Ameland)

Voorlezen, elke dag een feest!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 24 januari t/m 3 februari, draait alles om voorlezen aan peuters en kleuters. De voorstelling Tijger ligt ENORM in de weg! Is gebaseerd op het prentenboek van het jaar Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup. Meer mooie prentenboeken voor baby’s, peuters en kleuters staan in de bibliotheek.