Het nieuwste boek van Dan Brown ligt tegelijk in de bieb én bij Boekhandel van der Velde

Gepubliceerd op: 1 oktober 2017 20:22

Dinsdag 3 oktober ligt het nieuwste boek van bestsellerauteur Dan Brown Oorsprong in de schappen bij Boekhandel van der Velde én alle Friese bibliotheken. Bibliotheken willen namelijk naast een rijke brede collectie ook hun leden de meest actuele titels bieden, tegelijk met de boekhandels. Daarin werken de Friese bibliotheken samen met Boekhandel van der Velde.

Boekhandel van der Velde en de bibliotheken vinden elkaar in het doel om het lezen en het plezier in lezen te bevorderen. De ambitie is om samen een aantal publieksacties te organiseren. De eerste actie is het aanbieden van de nieuwste titel van Dan Brown. De Bibliotheek koopt deze in via Boekhandel van der Velde. Het nieuwste boek van bestsellerauteur Dan Brown ligt dinsdagochtend klaar als de Bibliotheek open gaat. In de Bibliotheek kan Oorsprong nog niet gereserveerd worden, dus fans wees er snel bij!

Oorsprong
In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en architectuur.