Werkzaamheden aan Online Bibliotheek

Gepubliceerd op: 8 maart 2018 11:36

Van 12 t/m 14 maart worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de online bibliotheek.

Wat merkt u van deze werkzaamheden?

• Op maandag 12 maart 2018 worden de functies “Account aanmaken”, “Nieuw wachtwoord aanvragen” en “Beheer account” stil gezet. Vanaf dat moment kunt u geen wijzigingen meer doorvoeren aan de webaccounts of zich registreren voor de e-book dienst.

• Nieuwe leners kunnen tijdelijk geen webaccounts aanmaken en daardoor ook geen e-books lenen, bestaande leners kunnen geen webaccountgegevens aanpassen of een nieuw wachtwoord voor hun webaccount aanvragen.

• Vanaf maandag 12 maart 2018, 06.00 uur kunnen mensen zich niet aanmelden voor een landelijk digitaal lidmaatschap direct bij de KB. Deze mensen worden hierop gewezen d.m.v. een onderhoudsscherm. Zodra de livegang op 14 maart 2018 is gelukt, verdwijnen deze onderhoudsschermen en kunnen mensen zich weer aanmelden.

• Na de livegang is het voor gebruikers mogelijk om in te loggen zowel met een (pasnummer + pincode) als met een (emailadres + wachtwoord). Wel is het voor nieuwe gebruikers nog nodig om zich voor de dienst e-books te registreren en akkoord te gaan met de e-book leveringsvoorwaarden.

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 1656 123 of email naar info@bnfrl.nl.