Goed nieuws: Ook in 2018 doen leden twee gratis online cursussen!

Gepubliceerd op: 6 februari 2018 11:15

Met een bibliotheeklidmaatschap kunt u per jaar twee online cursussen kiezen uit het aanbod van de online bibliotheek. Als bonus krijgt u iedere maand een korte cursus cadeau. Na het inloggen en aanmelden komt u in de persoonlijke cursusomgeving waar de cursus voor u klaarstaat. Hier vindt u ook altijd de cursus van de maand.

Een greep uit het vernieuwde aanbod: Digitale veiligheid, Engels uitgebreid, Nederlands foutloos schrijven, Omgaan met stress en Sport en voeding. De meest populaire cursussen van vorig jaar zijn ook dit kalenderjaar weer beschikbaar, waaronder: Digitale fotografie, Spaans basis, en Breinleren.

Studieduur, moeilijkheidsgraad en certificaten

De online Bibliotheek bevat tientallen cursussen. Op het gebied van vreemde talen, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en opvoeding, digitale vaardigheden en hobby's. Hoe lang u doet over een cursus, verschilt per cursus en is onder andere afhankelijk van de inhoud én het soort lesstof. U ziet bij de cursusbeschrijving hoe lang de verwachte studieduur is. Al onze taalcursussen zijn bedoeld voor beginners.

De online Bibliotheek biedt cursussen aan op twee niveaus:
•voor iedereen (ongeacht opleidingsniveau)
•MBO

Als een cursus wordt afgesloten met een toets, staat dat altijd vermeld in de beschrijving van de cursus. Een toets bestaat uit een aantal vragen. Het aantal punten dat u scoort, bepaalt het resultaat. Is het resultaat voldoende? Dan verdwijnt de toets en kunt u een certificaat afdrukken. Behaalde certificaten ziet u terug onder het tabblad certificaten in uw persoonlijke cursusomgeving. Wilt u een certificaat printen? Open het dan in een nieuw venster. Alle cursussen hebben het CEDEO keurmerk. Zo weet u zeker dat u een cursus van goede kwaliteit hebt gekozen.