Digi-Taalhuis Harlingen sluit seizoen af

Gepubliceerd op: 17 juli 2018 10:56

Op 11 juli sloten de deelnemers en vrijwilligers van Digi-Taalhuis Harlingen gezamenlijk het seizoen af met een gezellig samenzijn.

Hiervoor hadden de deelnemers allemaal een gerecht gemaakt waar een persoonlijk verhaal bij hoort. Zo was er een deelnemer die een appeltaart had gebakken, omdat ze dit vroeger thuis met het gezin ook maakten. Een deelnemer uit Somalië maakte een gerecht uit het thuisland dat  vaak bij feestelijke aangelegenheden wordt gegeten. Er waren zelfgemaakte loempia’s en nog veel meer. De recepten van de meegebrachte recepten verschijnen in een receptenboek dat in september, tijdens de Week van de Alfabetisering, wordt gepresenteerd. In dit receptenboek komen niet alleen de recepten maar ook alle persoonlijke, zelfgeschreven verhalen van alle deelnemers.  Er werd smakelijk gegeten en gezellig gekletst, waarbij overduidelijk was dat de sfeer goed is en dat men met veel enthousiasme deelneemt aan de trajecten binnen het Digi-Taalhuis.
 

Voor nu is het seizoen afgesloten maar vanaf 05 september gaat de groep in Harlingen weer actief aan de slag. Wilt u ook deelnemen aan het Digi-Taalhuis? En weten in welke plaatsen u allemaal terecht kunt? De medewerkers van de de Bibliotheek kunnen u er alles over vertellen. Informatie is ook te vinden op allesisteleren.nl.