De Luisterbieb

Gepubliceerd op: 7 april 2017 09:46

LuisterBieb

April is de maand van het Luisterboek. Duik diep in een spannend verhaal terwijl je staat te koken. Amuseer je met een hoorspel in de file naar je werk. Of verdiep je in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb heb je toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.

Gratis voor iedereen

De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van de Bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels! 

Hoe werkt het?

Luisterboeken downloaden is heel eenvoudig. Met de LuisterBieb-app download je de luisterboeken die je leuk vindt. Om te luisteren heb je géén internet nodig. Luister je in bed? Dan kun je ook gebruik maken van de Slaaptimer.

Ga naar de website www.bibliotheek.nl/luisterbieb. Hier vind je de links om de app te downloaden op je tablet en/of smartphone. 

Luisteren voor je lijst

Zoek je boeken voor je literatuurlijst? Je kunt ook literatuur luisteren in plaats van lezen!  Download de LuisterBieb en kijk bij 'Luisteren voor je lijst'. Handig voor in de bus naar school, in de pauzes tussen je lessen of 's avonds in bed.