De VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 28 juni 2018 15:48

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

VakantieLuisteren

Naast al dit moois, biedt de LuisterBieb in dezelfde periode ook vijf extra gratis luisterboeken voor iedereen. Dit zijn:

Paul van Loon – Dolfje Weerwolfje, volle maan
John Flanagan – De Grijze Jager, de vroege jaren, deel 1
Suzanne Vermeer – Hittegolf
Rosita Steenbeek – Rose
Lieneke Dijkzeul – Dagen van schaamte

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie titels te beluisteren die perfect zijn voor de zomervakantie. Denk bijvoorbeeld aan Birk van Jaap Robben, Een liefde in Rome van Mark Lamprell of Mees Kees op de kast van Mirjam Oldenhave. Kijk snel op de website van LuisterBieb of ga meteen naar de app en laat het VakantieLuisteren maar beginnen!