Bibliotheek Stiens wordt overgenomen door Bibliotheken Midden-Fryslân

Gepubliceerd op: 15 december 2017 11:10

De gemeenten Leeuwarderadeel en Leeuwarden vormen per 1 januari 2018 één nieuwe gemeente. Het bibliotheekwerk in Leeuwarderadeel wordt op dit moment door Bibliotheken Noord Fryslân verzorgd. Op 1 januari worden de werkzaamheden overgedragen aan Stichting Openbare Bibliotheken Midden-Fryslân.

Om gebruik te blijven maken van Bibliotheek Stiens, dragen we de persoonlijke gegevens van de leden van Stiens over. Zij worden daarmee lid van Bibliotheken Midden-Fryslân. Onder dezelfde voorwaarden. Dus contributie, leentermijn, boetevrij, openingsuren: alles blijft hetzelfde. Bovendien kunnen zij met hun pas lenen in alle bibliotheken in de provincie. Wat wel verandert zijn de gezichten in de Bibliotheek. In Bibliotheek Stiens werken vanaf 1 januari 2018 medewerkers van Bibliotheken Midden-Fryslân. De medewerkers van Bibliotheken Noord Fryslân krijgen een nieuwe werkplek in een van onze andere bibliotheken.

Alle leden van Bibliotheek Stiens hebben inmiddels bericht gehad. We gaan er vanuit dat zij akkoord zijn met het overdragen van hun persoonlijke gegevens aan onze collega-bibliotheekorganisatie. Als dat niet zo is, neem dan contact met ons op, dan kiezen we samen een oplossing naar wens.

Vragen?
De afgelopen jaren hebben we met veel plezier ons werk in Bibliotheek Stiens gedaan en we hopen dat de leden van die vestiging ook gebruik gaan maken van de dienstverlening van Bibliotheken Midden-Fryslân. Levert dit bericht nog vragen op? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers. In de bibliotheek of via de klantenservice: 088-1656 123 / info@bnfrl.nl of stuur een appje naar 06-15127202.