Bibliotheek neemt afscheid van Jouke Bethlehem

Gepubliceerd op: 28 juni 2018 14:13

Gisteren nam directeur Jouke Bethlehem op feestelijke wijze afscheid van Bibliotheken Noord Fryslân. Om nu te gaan genieten van zijn welverdiende vrije tijd.

Bijzondere dag

Gisteren nam directeur Jouke Bethlehem op feestelijke wijze afscheid van Bibliotheken Noord Fryslân. Met zijn vrouw Annet bezocht hij de bibliotheken van Harlingen, Franeker en De Westereen. Na een lunch was het tijd voor het officiële afscheid van wethouders, ambtenaren, samenwerkingspartners, collega directeuren en andere genodigden. Als afscheidscadeau gaf hij hen een bijzondere lezing van Ferenc van Damme, die inging op de snelle veranderingen in de maatschappij. Jouke kreeg de eerste plank voor een prachtige boekenkast cadeau.

’s Avonds namen de medewerkers van Bibliotheken Noord Fryslân informeel afscheid van ‘hun’ directeur tijdens een gezellig etentje, waarbij werd teruggeblikt op 43 jaar bibliotheekwerk en Jouke en zijn vrouw de beste wensen mee kregen voor de vrije tijd die nu voor hen ligt. De Bibliotheek dankt Jouke voor 43 jaar inzet en inspiratie!