Bestel nu kaartjes voor kindervoorstelling Freonskip

Gepubliceerd op: 10 september 2018 14:09

Tijdens de Kinderboekenweek verzorgt Frets! de kindervoorstelling Freonskip in de bibliotheken van Franeker, Dokkum en De Westereen. Voor iedereen van 4 tot 10 jaar!

Kinderboekenweek 2018

Op 3 oktober is het weer zover: dan start de Kinderboekenweek! Dit jaar draait alles om Vriendschap. BFF's, hartsvriendinnen, geheimtaal, spannende avonturen beleven. Het hoort er allemaal bij als je echte vrienden bent. De Bibliotheek heeft natuurlijk de mooiste boeken en verhalen, maar dit jaar ook een prachtige voorstelling, Freonskip.

Voorstelling Freonskip van Frets!

Drie matrozen gaan op reis. Ze zijn vrienden. Over zeeën vol met verse woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming: de Ronde Stip. In hun zoektocht komen ze interessante dieren tegen die hen verder proberen te helpen. Hoge golven zorgen voor hechte manschappen, maar hoe verankerd is de vriendschap tussen de matrozen echt? Er kan per slot van rekening maar één kapitein zijn!

Freonskip gaat over vriendschap: jaloers zijn of trots zijn op? Je eigenheid verliezen of behouden? En Freonskip gaat ook over: lol trappen, (veel) muziek maken, verboden woorden opvissen en helaas ook over dekdweilen. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Aanmelden

De voorstelling is gratis voor bezoekers, maar meld je wel even aan via de links hieronder. Per voorstelling kan een maximum aantal kinderen aanwezig zijn, dus doe het snel, want vol = vol! Voor ouders/verzorgers/begeleiders is er altijd plaats, die hoeven zich niet op te geven. Alleen kinderen hebben een kaartje nodig.