3 maart: Inspirerende beurs voor aankomende en jonge ouders!

Gepubliceerd op: 15 februari 2018 15:51

Alles weten over zwangerschap, bevallen of opvoeden? Kom naar de Berte- en Bernebeurs op zaterdag 3 maart in Bibliotheek Dokkum van 09.00 tot 12.00 uur. De eerste 75 deelnemers ontvangen zelfs een leuke goodiebag!

Met stands op het gebied van kinderopvang, kraamcadeaus, zwangerschapsgym, kraamzorg en voorlezen is er een divers aanbod aan informatie voor jonge en aankomende ouders. En neem de kinderen gerust mee! De kinderen kunnen zich laten schminken, op de foto met Tomke, naar een leuke poppenkastvoorstelling of luisteren naar het grappige verhaal ‘Ssst! De tijger slaapt!’ dat voorgelezen wordt door de leesconsulent van de bibliotheek. Er is zelfs een grote knuffeltijger aanwezig om even te aaien.

Gratis entree en goodiebag!

Kortom: Een beurs vol met leuke inspirerende activiteiten en informatie voor aankomende en jonge ouders! De Berte- en Bernebeurs is op zaterdag 3 maart van 09.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Dokkum. De entree is gratis en de eerste 75 bezoekers krijgen een leuke goodiebag! De beurs wordt georganiseerd door Allprint en Bibliotheken Noord Fryslân.