Literair Festival Harlingen 25 juni

Bibliotheek, boekhandel en museum in Harlingen organiseren samen op 25 juni de tweede editie van het Literair Festival Harlingen. Het wordt dit jaar nog mooier en groter dan een jaar geleden. Het programma is inmiddels vastgesteld en de kaartverkoop is gestart. Het belooft een prachtig, afwisselend festival te worden, met grote namen uit de Nederlandse literatuur, maar ook lokale dichters, schrijvers en muzikanten.

Koop tickets

Bekijk het programma

Bekijk het kinderprogramma (gratis, 10.00-12.00)

Praktische informatie

Literair Festival Harlingen vindt plaats op zaterdag 25 juni in en achter museum, boekhandel en bibliotheek aan Voorstraat 54-56 in Harlingen. Het festival duurt van 16.00 tot 22.00 uur. Voorafgaand is de besloten uitreiking van de Anton Wachter Prijs. Tickets voor het festival kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde Harlingen en online bij de bibliotheek.

Tickets: wat kost het, waar koop ik ze?

De tickets kosten €10,- per stuk. De tickets zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde in Harlingen en via deze website.

In 2021 waren de tickets inclusief consumpties, dat is dit jaar niet het geval. Broodje Nuchter verzorgt de catering op het festival, daar kunt u drankjes en lekkere hapjes bestellen. 

Wat als het regent?

Het festival vindt voor een groot deel in de buitenlucht plaats, maar zowel het podium als de zitplaatsen zijn overdekt We hopen op een zwoele zomeravond, maar houd de weerberichten in de gaten en neem indien nodig een extra jasje of dekentje mee. 

Is het een 'staand' festival of kan ik zitten?

Tijdens het festival kunt u rondlopen door de mooie gezamenlijke tuin achter de bibliotheek, Boekhandel van der Velde en het Hannemahuis en natuurlijk kunt u ook binnen een kijkje nemen. Tijdens de verschillende programma-onderdelen kunt u zitten.