Walk & Talk

Bibliotheek St.- Annaparochie

Elke 2e dinsdag van de maand in Bibliotheek St.- Annaparochie van 13.30 - 15.30 uur

Bibliotheek Buitenpost

Elke 2e donderdag van de maand in Bbliotheek Buitenpost van 10.00 - 12.00 uur.

Bibliotheek Dokkum

Elke 2e dinsdag van de maand in Bibliotheek Dokkum van 10.00 - 12.00 uur

Bibliotheek Harlingen

Elke 1e donderdag van de maand in Bibliotheek Harlingen van 10.00 - 12.00 uur. 


Consulenten Sylvia en Mariska

Sylvia en Mariska zijn onze consulenten Basisvaardigheden bij de Bibliotheek. U kunt ze bij verschillende activiteiten tegenkomen in de Bibliotheek. Ook tijdens Walk & Talk zijn ze aanwezig. Mariska is te vinden in de Bibliotheek Harlingen en St.- Annaparochie en Sylvia tijdens Walk & Talks in Dokkum en Buitenpost.

Wat is een Walk & Talk?

Wanneer u op zoek bent naar (ander) werk, dan kunt u daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden.

Tijdens elke Walk & Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed CV, solliciteren en netwerken. Deelnemers kunnen ook luisteren naar de ervaringen van oud-deelnemers. Er worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd, maar bovenal leren de deelnemers van elkaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Walk & Talk? Kom eens kijken tijdens een netwerk-bijeenkomst. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Sylvia of Mariska, via de e-mail basisvaardigheden@bnfrl.nl of bel 088- 16 56 123. 


Bekijk de vlog van Sylvia over baanverlies en trainingen

Wil je meer weten over de trainingen?

In haar vlog heeft Sylvia het over een aantal website's waar je gratis trainingen of cursussen kunt volgen. De websitepagina's staan hieronder in een lijstje. Klik op de website en je wordt doorverwezen. 

Bekijk de vlog van Ferenc over hoe je de beste keuze maakt

De informatie uit de video van Ferenc

In de vlog van Ferenc verwijst hij naar een schema. Klik op de onderstaande knop om de PDF met het schema te downloaden.

Bekijk de vlog van Mariska over de elevatorpitch

De informatie uit de vlog van Mariska

Mariska geeft in haar vlog een aantal tips voor boeken over solliciteren, netwerken en social media. Klik hieronder op één van de onderwerpen en je wordt doorverwezen naar de bibliotheek catalogus. 

Bekijk de vlog van Renate met sollicitatietips

De STARR methode