Boekenzoeker

Heb je zin om te lezen, maar weet je eigenlijk niet goed wát je dan zou willen lezen? Dan is de Boekenzoeker iets voor jou. De Boekenzoeker is een website die je op een gemakkelijke manier helpt met het uitzoeken van je volgende boek.

In de Boekenzoeker kun je aangeven wat bij jou past. Hou je van techniek en wetenschap, of raak je juist niet uitgepraat over kunst en muziek? Ben je een denker of een doener? Mag jij jezelf een boekenfreak noemen, of kijk je toch liever een film?

Op de Boekenzoeker zijn de mogelijkheden eindeloos, dus de kans dat er iets bij zit wat helemaal bij jou past is groot. Op de website krijg je boekentips en uitleg waarom je die boeken zou kunnen gaan lezen. Je hoeft niet in te loggen om een advies te krijgen, maar als je inlogt krijg je naarmate je meer leest en de boeken vaker beoordeelt
steeds betere adviezen. De Boekenzoeker onthoudt wat je van je vorige boeken vond en past het advies daarop aan. Op de site vind je ook een top 10 met de boeken die door andere gebruikers het beste werden gevonden.