Verhalenwedstrijd

Doe jij mee met onze verhalenwedstrijd?

Maak een kort spannend verhaal, waarbij je je fantasie erop los laat. Het verhaal kan een thriller zijn, een spionageverhaal, een detective, een misdaadverhaal, een whodunit of nog een ander soort verhaal, als het maar spannend is.

Informatie

Zorg ervoor dat je een goed beeld hebt van wat al bestaat, welke clichés en valkuilen je moet vermijden en schrijf, maak met video of audio of op welke manier dan ook je allerbeste verhaal. Je mag dit alleen doen, maar ook samen met anderen.

Je kunt meedoen in één van de drie leeftijdsgroepen, namelijk 8-12 jaar, 12 -18 jaar en 18+ jaar. Van elke leeftijdsgroep zal er door een jury, van medewerkers van de bibliotheek, één winnaar worden gekozen. 

Spelregels

  • Schrijf je je verhaal? Graag niet langer dan twee a4’tjes, tussen de 500 en 1000 woorden.
  • Maak je een video of audioverhaal? Dan niet langer dan 5 minuten.
  • Doe je het op een andere manier? Probeer de 5 minuten en de 1000 worden max aan te houden.
  • Stuur je verhaal voor 30 september in naar j.vanderbij@bnfrl.nl en geef aan in welke leeftijdscategorie je meedoet. Vermeld je naam en eventueel telefoonnummer. 

Winnen!

Voor 10 oktober hoor je of je de winnaar bent. Wat kun je winnen? Een boekenbon t.w.v. 50 euro. En een maand langs is je verhaal te lezen, zien of horen in de bibliotheek van Kollum en de Westereen voor alle bezoekers.

Inspiratie nodig?

Nog meer inspiratie!

Algemene voorwaarden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade op welke manier aan anderen of materialen wordt gedaan. Winnaars krijgen per e-mail bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres of worden telefonisch benaderd. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden  gecorrespondeerd. Deelnemers die niet winnen krijgen geen bericht. 

Thrillerweken