Alle bibliotheken zijn in ieder geval tot en met 9 februari 2021 gesloten. Er is een afhaalservice zodat u toch kunt blijven lezen. 

Aanvraagformulier afhaal- en terugbrengservice

Stap 1: Zoek in de digitale catalogus de gewenste boeken op. Controleer in de catalogus of het gewenste boek, tijdschrift of dvd in uw eigen vestiging (waar u het boek wilt afhalen) aanwezig is. Zo doet u dat: zoek een boek in de catalogus, bij elk boek staat een knop ‘Aanwezig, waar?’. Als u daarop klikt krijgt u een lijstje ‘Hier staat het’. Staat uw vestiging daarbij, dan kunt u het boek bestellen. Of bekijk het stappenplan om te controleren of het gewenste boek in uw vestiging staat >

U kunt er ook voor kiezen boeken uit andere vestigingen te reserveren (zoals u gewend bent). Zodra u bericht heeft ontvangen over dat de boeken klaar staan in uw vestiging, vult u onderstaand formulier in. U kunt daarin aangeven dat u een reservering wilt ophalen.

Stap 2: Vul onderstaand formulier in. Geef maximaal vijf titels aan die u graag wilt bestellen. Onze medewerkers doen hun uiterste best om zoveel mogelijk aanvragen te honoreren. Maar het kan zijn dat niet al uw boeken aanwezig zijn of dat sommige boeken al zijn aangevraagd door een ander. We streven ernaar minimaal drie boeken voor u klaar te zetten. Het kan ook zijn dat onze medewerkers op basis van het aangevraagde een alternatieve titel voor u zoeken.

Lukt het niet dit formulier in te vullen? Mail uw bestelling naar info@bnfrl.nl of bel 088-1656123. Omdat het op het moment erg druk is, gaat onze voorkeur uit naar een mail. 

U vindt het pasnummer op uw bibliotheekpas

We bellen u als de boeken klaar staan in de bibliotheek.

Wilt u reeds gereserveerde boeken afhalen?

Zoja, dan hoeft u de rest van dit formulier niet in te vullen. Klik onderaan op 'verzenden'.

Wilt u geleende materialen terugbrengen?

Zoja, dan hoeft u de rest van dit formulier niet in te vullen. Klik onderaan op 'verzenden'.

Check eerst de beschikbaarheid in uw vestiging // Vul zo volledig mogelijk in: titel, schrijver, nummer.

Is er weinig van uw interesse beschikbaar in uw vestiging, dan kunt u zich ook laten verrassen. Geef hier uw interesse, favoriete schrijvers of genre op en onze medewerkers zoeken boeken voor u.

Haalt u ook boeken voor iemand anders op?

Of hoort deze aanvraag bij een eerdere aanvraag die u tegelijkertijd wilt ophalen? Vul hieronder dan de naam in die u op het vorige formulier heeft ingevuld. Onze medewerkers zoeken de formulieren dan bij elkaar en zorgen dat er één pakketje klaar staat.

* verplicht in te vullen

U ontvangt een automatische bevestiging op het moment dat wij het formulier hebben ontvangen.