Berte- & Bernebeurs 2019

De Berte- & Bernebeurs is weer in zicht! Op 16 maart 2019 wordt er weer een nieuwe editie van de Berte- & Bernebeurs georganiseerd in de Bibliotheek in Dokkum. Deze gezellige beurs staat weer bol van informatie en leuke activiteiten voor aankomende en jonge ouders!

Ook dit jaar staan er weer leuke activiteiten op het programma. Voor de kinderen is er een leuke poppenkastvoorstelling van Inkipinki: Gekke boel op de kinderboerderij. En natuurlijk wordt er weer geschminkt! Uiteraard mogen ze ook even in de boeken van de bieb duiken. Zo vermaken de kinderen zich ook terwijl u als heit en mem of pake en beppe even over de beurs loopt.

Bij de diverse standjes kunnen (aankomende) ouders zich volop laten informeren en demonstraties en workshops bijwonen over de volgende onderwerpen:

- Kinderopvang

- Kraamzorg

- Baby- en Peutergebaren

- Feestjes en partijen voor kinderen

- Fysiotherapie (bij of na zwangerschap)

- Zwangerschaps- en babygym

- Voorlezen aan baby's, peuters en kleuters

Het is ook leuk even te sneupen bij de standjes met baby- en kinderkleding, baby accessoires en -doeken en leuke cadeautjes voor jezelf of een ander.

De beurs is op zaterdag 16 maart 2019 in Bibliotheek Dokkum van 9.00 tot 12.00 uur. Wij hopen er weer een gezellige en geslaagde ochtend van te maken, oant sjen!