Klassikaal-lenen-pas

Altijd de nieuwste boeken voor leerlingen in de klas? Kom dan (met uw groep) klassikaal lenen in één van onze vijftien bibliotheken.

Maak voor klassikaal lenen tijdens de openingstijden van onze bibliotheken een afspraak met uw leesconsulent. Samen met de leerlingen kunt u elke zes tot acht weken boeken lenen. Na de leenperiode brengt u de boeken terug en kunt u samen met de groep nieuwe boeken uitzoeken. U ontvangt een gratis klassikaal-lenen-pas per groep. Klassikaal lenen is gratis tijdens openingstijden van de bibliotheek. Wilt u buiten openingstijden (tegen betaling) een bezoek aan de bibliotheek brengen? Neemt u dan contact op met uw leesconsulent voor de mogelijkheden.

Ik ben mijn pasje kwijt, wat kan ik doen?

Meld dit bij uw leesconsulent. Deze kan de pas blokkeren tegen ongewenst gebruik. Mocht u de pas niet meer terug kunnen vinden, dan kunt u, tegen een vergoeding van € 5,- administratiekosten, een nieuwe pas laten aanmaken.

Hoe kan ik een klassikaal lenen pas aanvragen?

Als u klassikaal wilt lenen, kunt u dit aan vragen via het formulier aanmelden klassikaal lenen.

Een andere vraag?

U kunt voor al uw vragen terecht bij de leesconsulent van uw school. Heeft u geen contactgegevens van uw leesconsulent, kijk dan in het overzicht van onze medewerkers.