Rob Kamphues

12 oktober 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Dokkum

Kosten: € 10,- voor leden en € 15,- voor niet-leden (incl. consumptie)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lezing Rob Kamphues: Hoor je me?

Tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen. Hun waarheid, zonder dat hij hen kan tegenspreken of kan weglopen. Dit is het moment om rekeningen te
vereffenen.

Rob Kamphues (1960) is schrijver, tv-presentator en cabaretier. Hij schreef jarenlang voor tv-programma’s als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Later kreeg hij veel succes als presentator van De Reünie en Kamphues maakt vrienden. Eerder verschenen van hem de boeken Naar de haaien en Inhaalrace. Deze avond vertelt hij over Hoor je me, zijn eerste psychologische roman. 

U kunt deze lezing alleen bijwonen met een vooraf gekochte toegangskaart. Op de avond zelf is er geen kaartverkoop. Reserveer snel een plekje via ontdekdebieb.nl in de Bibliotheek.