Wimke Tolsma en Smûk - geannuleerd

20 april 2018, 19:30 | Bibliotheek Franeker

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Helaas is door te weinig animo deze activiteit geannuleerd. Op vrijdagavond 20 april komt Wimke Tolsma naar bibliotheek Franeker met haar eerste boek Smûk. Op uitnodiging van Bruna Franeker en de Bibliotheek komt de blogster vertellen en demonstraties geven uit haar boek.

Wimke Tolsma uit het Friese IJlst is een fanatieke blogster en heeft al een aantal jaar een blog met haar meest favoriete onderwerp Do-It-Yourself. Inmiddels heeft ze vele volgers via Facebook en Instagram. Op haar website wimke.nl plaatst ze haar blogs. In 2018 is haar boek Smûk uitgekomen.  

Smûk

‘Fries geluk zit in kleine dingen. In een doosje verse eitjes van de kippen van mijn vader, uitwaaien op de dijk van Hindeloopen of een stukje oranjekoek bij de koffie. Het zijn de smûke, kleine momenten waarop ik mij realiseer hoe fijn het is om in Friesland te wonen. Om je eigen klein geluk te maken heb je niet veel meer nodig dan een paar tips. Die geef ik je in Smûk‘.

Vrijdagavond 20 april om 19.30 uur zal Wimke in bibliotheek Franeker een lezing geven over haar boek, wie ze is en wat ze doet. Daarnaast geeft ze een aantal kleine demonstraties van DIY projecten die in haar boek staan. Aansluitend is er mogelijkheid om haar boek te kopen en te laten signeren!