Bibliotheek aan Huis

Wij bezoeken u thuis met de Bibliotheek aan Huis!

Wat is de Bibliotheek aan Huis?

De Bibliotheek is voor iedereen! En daarom hebben wij een speciale dienst voor mensen die (tijdelijk) niet meer naar de bieb kunnen komen. Het kan namelijk zo zijn dat het moeilijk voor u is om zelf één van onze Bibliotheken te bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, door ziekte of een beperking. U hoeft uw abonnement niet op te zeggen, wij bezoeken u thuis met de Bibliotheek aan Huis!

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt, komt één van onze medewerkers bij u langs om uw wensen en interesses te bespreken. Een medewerker maakt, samen met de bezorger, vervolgens een selectie van wat u graag wilt lenen. De materialen worden door jongeren bij u thuisbezorgd en weer opgehaald. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag wat u de volgende keer wilt lenen. We hebben bij Bibliotheek Noord Fryslân een ruime collectie aan boeken, tijdschriften, e-books, grootletterboeken, luisterboeken, cd’s en dvd's. Wilt u iets lenen dat niet in deBibliotheek aanwezig is? Dan reserveren wij het voor u!

Wat kost deze dienst?

De Bibliotheek aan Huis kost u niks extra’s. U heeft slechts een geldig abonnement bij Bibliotheek Noord Fryslân nodig.

Aanmelden?

Is het voor u lastig om naar de Bibliotheek te komen? Of kent u iemand die deze dienst goed zou kunnen gebruiken? Aanmelden voor de Bibliotheek aan Huis kan door contact op te nemen met onze Klantenservice via 088-1656123 of info@bnfrl.nl. Of u kunt zich online aanmelden via www.ontdekdebieb.nl.