Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen onze organisatie. Spreekt werken bij de Bibliotheek jou wel aan en wil je toch solliciteren? Dan ben je altijd welkom om jouw curriculum vitae en motivatie naar ons te sturen. Je kunt de gegevens mailen naar s.miedema@bnfrl.nl.

Invalkrachten

De Bibliotheek kan niet zonder haar tijdelijke krachten en invalkrachten. Als wij hiervoor een vacature hebben, doet Randstad Leeuwarden voor ons de werving en selectie. Heb je interesse in een tijdelijk baan, of ben je beschikbaar voor invalwerk, neem dan contact op met Randstad Leeuwarden en vraag naar Iris Hoogeboom via telefoonnummer 058-2860560.

Maatschappelijke stages

Bij de Bibliotheek doen regelmatig scholieren ervaring op tijdens hun maatschappelijke stage. Wij bieden deze gelegenheid aan leerlingen van 14 jaar en ouder van het voortgezet onderwijs. Een stageplaats kan 13 tot maximaal 30 uur duren.

Ben je enthousiast en wil je een maatschappelijke stage doen bij de Bibliotheek? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar a.douma@bnfrl.nl. Je ontvang dan zo spoedig mogelijk een reactie.