Vacatures

Stichting Openbare Bibliotheken Noord Fryslân biedt als non-profit organisatie meerwaarde aan de samenleving door actief bij te dragen aan de zelfredzaamheid en de persoonlijke ontwikkeling van de burger en daarmee aan de maatschappij als geheel. Bibliotheken Noord Fryslân bestaat uit vijftien bibliotheekvestigingen en één uitleenpost.

Vacature medewerker bibliotheek Schiermonnikoog

Op dit moment zoeken we een medewerker bibliotheek op Schiermonnikoog. Het betreft een functie voor gemiddeld 12 uur per week. Bibliotheek Schiermonnikoog speelt een belangrijke rol in de samenleving op het eiland. De bibliotheek is gevestigd in het dorpshuis en momenteel worden de mogelijkheden tot herinrichting onderzocht. In deze functie werk je zelfstandig tijdens de openingsuren, maar je maakt ook deel uit van een team van gemotiveerde en betrokken medewerkers. Interesse? Je kunt tot uiterlijk maandag 10 februari 2020 je sollicitatie per e-mail richten aan managementassistent Saapke Miedema: solliciteren@bnfrl.nl o.v.v. vacature Schiermonnikoog.

Verder zijn er op dit moment geen vacatures, maar wil je wel graag werken bij de bibliotheek? Dan ben je altijd welkom om jouw curriculum vitae en motivatie naar ons te sturen. Je kunt de gegevens mailen naar solliciteren@bnfrl.nl.

Invalkrachten

De Bibliotheek kan niet zonder haar tijdelijke krachten en invalkrachten. Als wij hiervoor een vacature hebben, doet Randstad Leeuwarden voor ons de werving en selectie. Heb je interesse in een tijdelijk baan, of ben je beschikbaar voor invalwerk, neem dan contact op met Randstad Leeuwarden en vraag naar Iris Hoogeboom via telefoonnummer 058-2860560.

Maatschappelijke stages

Bij de Bibliotheek doen regelmatig scholieren ervaring op tijdens hun maatschappelijke stage. Wij bieden deze gelegenheid aan leerlingen van 14 jaar en ouder van het voortgezet onderwijs. Een stageplaats kan 13 tot maximaal 30 uur duren.

Ben je enthousiast en wil je een maatschappelijke stage doen bij de Bibliotheek? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar a.douma@bnfrl.nl. Je ontvang dan zo spoedig mogelijk een reactie.