Vacatures

Spreekt werken bij de Bibliotheek jou aan en wil je solliciteren? Dan ben je altijd welkom om jouw curriculum vitae en motivatie naar ons te sturen. Je kunt de gegevens sturen naar s.miedema@bnfrl.nl.

Invalkrachten

De Bibliotheek kan niet zonder haar tijdelijke en invalkrachten. Als wij een vacature voor een tijdelijke -of oproepkracht hebben, dan doet Randstad Leeuwarden voor ons de werving en selectie. Heb je interesse in een tijdelijk baan, of ben je beschikbaar voor invalwerk, neem dan contact op met Randstad Leeuwarden en vraag naar Iris Hoogeboom via telefoonnummer 058-2860560.

Stages en werkervaringsplaatsen

Bij de Bibliotheek doen regelmatig scholieren ervaring op tijdens hun maatschappelijke stage. Ook bieden we stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen. Een stage bij de Bibliotheek duurt enkele weken of maanden en kan fulltime of parttime worden ingevuld. Wil je werkervaring op doen via een werkervaringsplaats? Dat kan ook!

Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor een stageplaats of een werkervaringsplaats bij de Bibliotheek? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar a.douma@bnfrl.nl. Vermeld in je motivatie duidelijk dat het om een stageplaats, maatschappelijke stage of werkervaringsplaats gaat.