Vacatures

Stichting Openbare Bibliotheken Noord Fryslân biedt als non-profit organisatie meerwaarde aan de samenleving door actief bij te dragen aan de zelfredzaamheid en de persoonlijke ontwikkeling van de burger en daarmee aan de maatschappij als geheel. Bibliotheken Noord Fryslân bestaat uit dertien bibliotheekvestigingen en één uitleenpost.

Momenteel zoeken wij in verband met zwangerschapsvervanging tijdelijk een medewerker voor de afdeling MarCom (24 uur per week). Reageren kan tot en met 31 oktober.

Verder zijn er geen vacatures, maar wil je wel graag werken bij de bibliotheek? Dan ben je altijd welkom om jouw curriculum vitae en motivatie naar ons te sturen. Je kunt de gegevens mailen naar solliciteren@bnfrl.nl.

Invalkrachten

De Bibliotheek kan niet zonder haar tijdelijke krachten en invalkrachten. Als wij hiervoor een vacature hebben, doet Randstad Leeuwarden voor ons de werving en selectie. Heb je interesse in een tijdelijk baan, of ben je beschikbaar voor invalwerk, neem dan contact op met Randstad Leeuwarden en vraag naar Iris Hoogeboom via telefoonnummer 058-2860560.

Maatschappelijke stages

Bij de Bibliotheek doen regelmatig scholieren ervaring op tijdens hun maatschappelijke stage. Wij bieden deze gelegenheid aan leerlingen van 14 jaar en ouder van het voortgezet onderwijs. Een stageplaats kan 13 tot maximaal 30 uur duren.

Ben je enthousiast en wil je een maatschappelijke stage doen bij de Bibliotheek? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar a.douma@bnfrl.nl. Je ontvang dan zo spoedig mogelijk een reactie.