Alle bibliotheken zijn in ieder geval tot en met 9 februari 2021 gesloten. Er is een afhaalservice zodat u toch kunt blijven lezen. 

Online trainingen

Leren

Kijk snel of er een geschikte online training voor u bij is. Bijvoorbeeld een vreemde taal leren, digitale fotografie of een training om beter te kunnen omgaan met stress.

Vrije tijd

Leer ook hoe u zelf, simpel en snel, een mooie foto maakt. Gewoon… met uw mobiel. Of begin de dag goed met 'Yoga voor beginners'. Genoeg keuze om uw vrijw tijd goed te besteden.

Talen leren

Altijd al een vreemde taal willen leren? Kies dan nu uit de online cursussen Engels en Frans. Er zijn ook leuke cursussen rond spreekwoorden in het Nederlands.

Computeren

Krijg handvatten en tips over hoe u veiliger en efficiënter online werkt. Of wilt u leren werken met Word of Excel? Liever meer uit uw iPad halen? Ook dat kan! Meld u aan en bekijk het aanbod.

Gezondheid

Breng uw eetgedrag en leefstijl in kaart, leer over slapen, over (beweeg)training en voedingsstoffen of volg het webinar 'Je lichaam liegt nooit'.

Persoonlijke vaardigheden

Leer over stress en ontspannings-oefeningen, 'loslaten' en het werken aan uw eigen geluk. Over meer met minder doen of over 'Dresscodes voor mannen'.

Mindfulness & meditatie

Doe een meditatie van 3 minuten die u 'in uw broekzak' kunt meenemen. Volg de sensaties van de ademhaling of doe de bodyscan.

  • Hulp nodig?